MEZI NEBEM A ZEMÍ

14.05.2015 11:11

Dobrý den,

dovolujeme si Vás pozvat na benefiční představení „Mezi nebem a zemí“, které se uskuteční v rámci 2. ročníku akce s názvem Přístupné divadlo. Představení pořádá Národní rada osob se zdravotním postižením ČR ve spolupráci s Východočeským divadlem Pardubice.  Představení uvede předseda NRZP ČR Mgr. Václav Krása.

Pokud se Vám líbilo naše předchozí benefiční představení „Víkend s Bohem“, neváhejte se zakoupením vstupenek na představení „Mezi nebem a zemí“. Budete se smát i zamýšlet nad životem a určitě z divadla neodejdete zklamaní. Představení jsme již navštívili a byl to pro nás výjimečný a krásný zážitek.

MEZI NEBEM A ZEMÍ
Hru současné britské autorky Pam Valentine Mezi nebem a zemí nazkoušela režisérka a umělecká šéfka Horáckého divadla v Jihlavě Kateřina Dušková, v Pardubicích známá už svým nápaditým zpracováním Dona Juana. Krásné příležitosti v ní mají Petra Janečková, Petr Dohnal, Martina Sikorová či Petr Borovec.

Diváky pobaví příběh mladých manželů Simona a Flic, kteří se nastěhují do venkovského domu po slavném spisovateli Jacku Cameronovi a jeho ženě Susie, již však svůj dům ještě nadobro neopustili… „Mezi nebem a zemí je tak trochu kýč, ale krásný. Ve hře je navíc plno světla, naděje a také humoru. Je to krásná duchařská komedie o jednom velkém zázraku, kterou jsme postavili nejen na herecké akci, ale i na efektech, se kterými nám pomáhal kouzelník Tomáš Kotlík ruku v ruce s místním rekvizitářem Davidem Šimůnkem,“ řekla o představení režisérka Kateřina Dušková.

Kdy          pondělí 14. září 2015 od 19 hodin

Kde:           Východočeské divadlo Pardubice

Představení je určeno pro širokou veřejnost. Výtěžek z představení bude v plné výši darován organizacím osob se zdravotním postižením.

Bližší informace o představení naleznete v příloze tohoto e-mailu a na webu Východočeského divadla Pardubice zde: https://www.vcd.cz/inscenace/mezi-nebem-a-zemi

 

 PRODEJ VSTUPENEK:  

Cena od 200,- do 350,- Kč podle výběru místa sezení v divadle.

VSTUPENKY si objednejte CO NEJDŘÍVE -  konatkt - Hana Pauková, tel: 736 144 270, e-mail: roska.uo@seznam.cz.

 

PARKOVÁNÍ dle info  ZDARMA

2 hodiny ZDARMA v parkovacím domě Centrum na Karlovině

Těšíme se na Vaši účast!

 

Mezi nebem a zemí.pdf (1 008,6 kB)